9.20.2010

9.16.2010

a komoly dolgok kimeritoek.ez a felismeres csakis akkor szulethet meg ha rajovok, hogy na ez most komoly dolog.ekkor kimerulok.most kimerult vagyok.ki vagyok merulve.helyes vagy sem...a komoly dolgok felismerese az egyedulletben pedzi meg gondolkodasom periferiajat.aztan egyre melyebbre hatol, mig atveszi az uralmat gondolataim birodalman.totalitarius rendszer.

a komoly dolgok nem engedik meg a lazasagot.gorcsbe randul minden idegsejtem.meg a zene is csak olyan toltelek az ures szobamban.fizikai faradtsagot ereztet es tehetetlensegbe torkollik az allando 'komoly gondolat'.azt a fajta faradtsagot okozza, amit kialudni nem lehet. sot aludni sem lehet.azt hinnem, ha nem ellenkezojet tapasztalnam, hogy a 'komoly' (mar csak a sulya miatt is) egy rendszert, rendszereseget biztosit. ehhelyett viszont kaotikus, zavart allapot (halmazallapot), nihil az, vagyis ez. ami van.

ma kinosan lassan telik az ido. a nap sugarai nem erik el a szobam kuszobet sem.csak a terasz hideg padlojara vetnek egy vekony fenycsikot. a feny sem az, ami regen volt. csalogat a napsutes, de ehgyomorral hova menjek?


a konyhaba.


9.15.2010

erőszak

van ez a szám.nagyon sokszor meghallgatom.csengőhangom s écsétérá.már nem újdonság.de szeretem.véletlenszerűen ma miközben hallgattam olvastam a hozzászólásokat is (youtube-on).a szöveg burkoltan,de érzékelteti a DOLGOT,amit ma a hozzászólásokbál megtudtam.leakadtam.a hangulata,a szöveg.

karint-az énekesnőt, megerőszakolták.ennek most utána is nézek.pillanat.

hihetetlen, hogy nem írnak erről semmit s a divák minden mozdulatát követik.

mindenesetre megdöbbentő hír volt számomra.

itt a zene plusz egy live felvétel is na meg a szöveg.




I heard a puff, I heard a blow
I felt the ground, I felt the snow
I thought of linen and of lace
I never really saw his face
I heard a grunt, I heard a moan
I felt the sun, I saw the moon
I saw the northern light above
And the eclipse of the sun
I am a breath, I am a wish
I am a rocket, And a fish
I felt his measures and his weight
My own body as a scale
You heard a whisper in my ear
You are not here, you are not there
So in love that I could die
The eclipse of the sun
My feet was hurt, my knees were sore
And I wondered why it burned
And I wondered why it burned

Then I had to climb down
I went up to see the sun rise
And then I had to climb back up again
I had to be there to see the sun rise
For the air that you sent to guide me
Had a tonne of elephant grey
We were all there in the morning
We were there and we wanted to stay
Then I had to climb down
I went up to see the sun rise
And then I had to climb back up again
I had to be there to see the sun rise
For the air that you sent to guide me
Had a tonne of elephant grey
We were all there in the morning
We were there and we wanted to stay



9.10.2010

10 kivegezve. laza feszutseg teng-leng zart szobamban.a nyitott ablakon jott be.de nem akar tavozni.megvarja a holnapot.holnaputant.vagy talan akkor sem lesz hajlando.a gorcs mar az ujlenyomatomat is eltorli ujjaim begyerol.szemelytelen merevseg.idoszaki krizis.furdalas [lelkiismeret vagy ahhoz hasonlo].a homok sem sodrodik tobbe a szemembe.csak az ut pora [klisé]. de az sem az utcae. az eg se kek a fu se zold.nem is no mar.majdnem vege.szinte. a nap meg sut. sutni fog. papirok hangja.emberek zaja.ez az ami jonni fog.rendszertelen koreografia a kovetkezo 9 honap. nem gyermek. sot, nem is gyumolcs. csak a rendszer. ami mar reg elbukott. besorolnak, kitaszitanak.de ugyis benne maradsz. ha hulye vagy ha nem.

ez a legy mar 3 napja nem hagyja el a szobam.iszonyu idegesito.az agyam foglalt. igaz kicsi resze. de nem akarom felkolteni az alvo allatot.most se kep se hang nem az ami lenne.igy marad a selejtes iras,meddo gondolatok,belso monolog toredeke,hangulatok maradeka.



Daily comic strips

Audio-visual mood