9.16.2010

a komoly dolgok kimeritoek.ez a felismeres csakis akkor szulethet meg ha rajovok, hogy na ez most komoly dolog.ekkor kimerulok.most kimerult vagyok.ki vagyok merulve.helyes vagy sem...a komoly dolgok felismerese az egyedulletben pedzi meg gondolkodasom periferiajat.aztan egyre melyebbre hatol, mig atveszi az uralmat gondolataim birodalman.totalitarius rendszer.

a komoly dolgok nem engedik meg a lazasagot.gorcsbe randul minden idegsejtem.meg a zene is csak olyan toltelek az ures szobamban.fizikai faradtsagot ereztet es tehetetlensegbe torkollik az allando 'komoly gondolat'.azt a fajta faradtsagot okozza, amit kialudni nem lehet. sot aludni sem lehet.azt hinnem, ha nem ellenkezojet tapasztalnam, hogy a 'komoly' (mar csak a sulya miatt is) egy rendszert, rendszereseget biztosit. ehhelyett viszont kaotikus, zavart allapot (halmazallapot), nihil az, vagyis ez. ami van.

ma kinosan lassan telik az ido. a nap sugarai nem erik el a szobam kuszobet sem.csak a terasz hideg padlojara vetnek egy vekony fenycsikot. a feny sem az, ami regen volt. csalogat a napsutes, de ehgyomorral hova menjek?


a konyhaba.


Niciun comentariu:

Daily comic strips

Audio-visual mood